02 apr

Lepelstraat heeft Samobiel primeur in Brabant

Woont u in Lepelstraat? Dan kunt u sinds 29 september 2017 heel makkelijk met dorpsgenoten meerijden naar bijvoorbeeld Bergen op Zoom, Halsteren of Steenbergen. Hoe vaak komt u geen dorpsgenoten tegen als u in bijvoorbeeld Bergen op Zoom bent?  U had net zo goed samen kunnen rijden!
Meerijdienst Samobiel maakt dat in Lepelstraat een stuk makkelijker. Leuk om elkaar (nog) beter te leren kennen en het spaart geld en milieu. Samobiel is ook een handige aanvulling op het OV dat er vaak wel erg lang over doet om van A naar B te komen. Of de bus komt niet op de tijd en plek die u wilt.


Wij zijn Samobiel: Bert Vos en Kees Hooghiemstra

Een groep betrokken bewoners onder aanvoering van Bert Vos (voorzitter dorpsraad) en Kees Hooghiemstra trekt de kar en vormt de motor achter Samobiel. Woont u in Lepelstraat en wilt u ook meedenken en meehelpen om van Samobiel een succes te maken? Meld u dan bij aan Bert en Kees door te mailen naar lepelstraat@samobiel.nl

Zo werkt Samobiel

Samobiel maakt met elkaar meerijden makkelijk via een dorpswebsite waarop u ritten kunt plaatsen die u als chauffeur maakt of ritten kunt aanvragen als passagier. Iedereen kan er gebruik van maken: jong en oud, voor boodschappen, school, sociaal, sport, uitgaan, werk, doktersbezoek of wat dan ook.

Schermafbeelding 2016-04-18 om 12.09.381. U biedt of vraagt een rit aan via de besloten en beveiligde Samobiel Lepelstraat dorpswebsite 
2. U krijgt een sms als een dorpsgenoot dezelfde kant op gaat of wil
3. U kiest of u de rit samen wilt maken of niet
4. Per rit betaalt of ontvangt u een kleine kilometervergoeding. Dat loopt via de site, dus geen gedoe met contant geld

Meld u nu aan

Benieuwd hoe Samobiel werkt? Bekijk dan onze YouTube filmpjes waarin we uitleggen hoe u bijvoorbeeld een rit kunt invoeren of boeken.

 

 

 

 

 

Leave a reply